serveis

A NUTRIM cuidem la teva salut

Amb l’esperit de seguir millorant el nostre servei vinculat amb la dietètica i la nutrició, i amb l’objectiu i compromís de cuidar i millorar la teva salut i el teu benestar, NUTRIM obre una nova línia professional d’assessorament i consultoria en Dietètica i Nutrició i Teràpies Naturals, on es tracte les diferents problemàtiques i necessitats de manera personalitzada i confidencial.

Així doncs us animem a continuar confiant amb nosaltres, i els nostres nous serveis.

Dietètica i Nutrició

Consultes de nutrició i dietètica

Oferim un servei d’assessorament i consultoria en dietètica i nutrició integral i innovador, donant solucions a necessitats i problemàtiques de cada persona, per obtenir resultats que es mantinguin en el temps, i millorin la qualitat de vida.

Dietes personalitzades

Recomanem dietes equilibrades, variades i adaptades a les necessitats de cada persona. Tractament exclusiu i confidencial.

Disseny i elaboració de menús equilibrats i variats

Dissenyem menús a mida per a cada situació i necessitat, de manera que mitjançant una dieta variada i equilibrada es pugui millorar l’estat de salut i assolir els objectius desitjats.

Nutrició pediàtrica

Assessorem sobre dieta equilibrada, variada i adaptada als gustos i necessitats de cada nen/a. Oferim eines i recomanacions a pares i educadors per a la lluita contra la obesitat infantil. Fem control i seguiment de pes i alçada, així com del creixement infantil. Ensenyem tècniques per a introduir i menjar de tots els grups d’aliments.

Nutrició geriàtrica

Assessorem sobre dieta equilibrada, variada i adaptada als gustos i necessitats de cada ancià. Oferim eines a cuidadors pel control de pes, i evitar obesitat i desnutricions.

Nutrició esportiva

Assessorem de manera personalitzada en dietètica i nutrició. Elaborem menús adaptats a la modalitat i temporada de l’esportista. Prescripció d’ajudes ergogèniques adaptades personalment.

Control de pes

Recomanem dietes equilibrades, variades, i adaptades per a perdre pes. Disseny de menús i dietes, en cas de necessitat, adaptat a la pèrdua de pes de cada persona.

Educació dietètica-nutricional

Educació individual o grupal per a realitzar una dieta equilibrada i variada, i crear uns correctes hàbits alimentaris. Educació individual en cada consulta, amb informació complementaria per a tots els tractaments recomanats.

Tallers i cursos pràctics

Tallers i cursos diversos sobre coneixements bàsics vinculats a la dietètica i nutrició. Adaptats segons necessitats.

Teràpies Nuturals

Naturopatia

Aconsellem sobre els millors tractaments naturals per assolir un estat de salut òptim sostenible en el temps.

Medicina Natural

Ensenyem a modificar hàbits alimentaris i recomanem els suplements naturals, sempre que sigui necessari, per cobrir mancances o problemàtiques de salut.

Dietes personalitzades i alternatives

Assessorem en dietes alternatives i vegetals, utilitzant productes de la terra i naturals. Informem sobre les bases d’una dieta sense productes d’origen animal i ajudem a planificar aquesta mateixa dieta, de manera equilibrada, variada i vegetal.

Fitoterapia – Flors de Bach

Assessorament de les propietats i usos de les plantes naturals, en diferents formats: infusions, plantes peer bullir, extractes i complements. Recomanem teràpies naturals a base de plantes naturals i flors de bach.

Tallers i cursos pràctics

Tallers i cursos bàsics sobre la medicina natural, pràctiques culinàries, alimentació sana, complements dietètics, teràpies naturals i dietes alternatives.

Cosmètica Natural

Productes de primera qualitat

Recomanem la utilització de productes d’origen natural, sense para bens i no testats en animals, per cuidar el nostre cos de la manera més natural possible conservant totes les propietats naturals de la pell.

Assessorament de cura corporal

Recomanem tot tipus de producte natural necessari per a la cura del cos, amb l’ajuda d’olis essencials, exfoliants, cremes de dutxa i cremes hidratants.

Assessorament de cura facial

Recomanem tot els tipus de producte natural necessari per a la cura facial, utilitzant tònics facials, exfoliants facials, mascaretes hidratants, anti-estrès i anti-acné, cremes hidratants per a cada tipus de pell i cada moment del dia. També assessorem en maquillatge natural i sense químics i en tota la cosmètica natural, per a que estiguis guapa tot l’any.

Gestionat amb franquesa i humanitat les vostres sol·licituds i problemàtiques, amb l’objectiu d’oferir la màxima credibilitat, coneixement i professionalitat.