quisom

Qui som


NUTRIM és un espai situat a la ciutat de Tarragona especialitzat en la salut i dietètica naturals on el client hi pot trobar tot el que necessita per a una bona nutrició i una vida saludable.

D’aquesta manera, l’establiment pretén ser un punt de trobada de la dietètica i la bona salut a la ciutat, oferint assessorament i recomanacions de bones pràctiques a tot aquell que ho ncessiti, a més de la venda de productes naturals d’una gran varietat i de marques.

La llarga experiència en aquest camp permet a NUTRIM poder oferir la millor ajuda i suport, així com solucions a les problemàtiques de salut de cada persona, buscant sempre solucions innovadores i funcionals.

Els nostres valors

Conscients de que el tracte personal és un dels aspectes més importants de la nostra feina, l’amabilitat, l’entusiasme i la serietat estan sempre presents en el dia a dia de NUTRIM.

Gestionat amb franquesa i humanitat les vostres sol·licituds i problemàtiques, amb l’objectiu d’oferir la màxima credibilitat, coneixement i professionalitat.