La tardor a Nutrim

ID-100315009L’estiu ha arribat a la seva fi, ja fa olor de terra humida, els dies es van escurçant, el terrible calor que ens ha envaït aquest estiu ha quedat enrere, la nostra ment i el nostre cos van sentint aquests canvis, pel que hem de prendre consciència d’aquesta transformació externa, és un excel·lent moment per estimular els pulmons, l’intestí, i la pell.

Temps ideal per fer neteja dels excessos de l’estiu.

Us aconsellem prendre extractes de plantes com la pulmonària, el plantatge, el trepó, per netejar el sistema respiratori, per regular l’intestí plantes com la frangula, el sen, el card marià i el boldo, i per mantenir el nostre gran òrgan la pell, prendrem omega 7, vitamines del grup b, vitamina c, minerals com el zinc i el coure, i el magnífic llevat de cervesa, que eviten que la nostra pell s’oxidi.

Pel que fa a l’alimentació és bo canviar els hàbits de l’estiu, enriquint-la amb aliments rics en ferro prenent més llegums, fruita seca, cereals integrals, i suplementant-los amb el Floradix suplement ric en ferro provinent d’extractes d’herbes i fruites + vitamines.

Per millorar i posar a punt les nostres defenses Preparant-nos pel fred, us recomanem, un xarop multivitaminic per augmentar defenses i gelea reial vitaminades.

Si la naturalesa és sàvia nosaltres també podem ser-ho, escoltem el nostre cos aportant-li les vitamines imprescindibles per sentir-nos millor.

Així podem seguir menjant saboroses amanides de tomàquets, cogombres, i pebrots crus alternant-los amb cremosos pures de carabassa, i augmentar la ingesta de cítrics, esperant les saboroses carxofes, taronges i moniatos, encara que la fruita reina de l’inici de la tardor són els raïms, us oferim els sucs de raïm ecològics negres i blancs de molta qualitat de contingut vitamínic energètic amb propietats antioxidants.

Abans que arribi el fred el nostre cos ha d’estar a punt per protegir-se de les infeccions prenent probiòtics i Echinacea.