Consultes de Naturòpata

Pilar RojoA NUTRIM us oferim el servei de visites de Naturopatia. El nostre objectiu primordial és trobar solucions per a la vostra salut, mitjançant el desenvolupament d’uns hàbits alimentaris nous i saludables adaptats al vostre dia a dia.

Menjar bé és garantia de salut perquè ajuda a trobar l’equilibri emocional a més del físic. Per tot això, estem disposats a ajudar-vos en aquells propòsits alimentaris que necessiteu.

Les visites amb la naturòpata són personalitzades segons les necessitats pròpies de cadascun de vosaltres. Us aconsellarà sobre com renovar la vostra alimentació, naturalitzant la vostra dieta tot recomanant-vos hàbits saludables per a què us trobeu molt millor i podeu recuperar el vostre pes, si fos necessari.

Us oferim els millors aliments naturals i els suplements adients per a ajudar-vos a controlar i mantenir la vostra salut. Això contribuirà a activar el sistema i la força de curació per a combatre malalties, perquè s’eliminen de l’organisme les substàncies nocives i perjudicials (toxines, desfets…) a la vegada que s’aporten components útils i saludables (vitamines, minerals, macronutrients…), reforçant així el vostre sistema immunitari per a què guanyeu qualitat de vida.

La nostre naturòpata Pilar Rojo, us atendà professionalment.