Augmenta l’energia de forma natural !!

ID-10033190L’estil de vida fa que ens cansem més del que és habitual i visquem en un estrès continu, per sort tenim a la nostra disposició algunes pautes que poden ajudar-nos a recuperar l’energia que ens falta.

AIGUA – molta gent està cansada a causa de la deshidratació si s’escatima en aigua els fluids del cos es tornen més viscosos, reduint la circulació.

GINSENG – ajuda a mantenir l’energia, reduir l’estrès i augmentar la resistència.

GUARANÁ – La llavor de guaranà és una font molt rica de cafeïna, augmenta l’energia, millora l’agudesa mental, combat la fatiga i augmenta la resistència física.

GELEA REAL – és un “elixir” d’energia d’alta concentració en aminoàcids, és un poderós suplement alimentari i vitamínic, font d’energia i vitalitat, produeix molts beneficis a la pell, el cabell i les ungles, augmenta les nostres defenses fent el nostre s . immunitari més fort.

DUTXA D’HIDROMASSATGE – per alliberar-se del atordiment al matí ruixa unes gotes d’oli essencial d’eucaliptus a terra de la dutxa, estigues de peu sota l’aigua calenta i frega tot el cos, l’aroma d’eucaliptus estimula el cervell, l’aigua calenta i el massatge estimulen el flux sanguini enviant més oxigen a les cèl·lules, on es transforma en energia, acaba la dutxa amb un raig d’aigua fresca el canvi de temperatura desencadena al sistema nerviós una reacció que et farà sentir-te més despert.

RESPIRAR – ens oblidem de fer respiracions profundes, respirar bé augmenta la nostra energia.

EXERCICI – fer una passejada a l’aire lliure caminar ràpidament, l’exercici fa que la sang circuli pel cos, com més sang circuli més oxigen rebran les cèl·lules, perquè puguin disposar d’energia addicional.